Maak kennis met het team!

Als zelfstandig ondernemer moet je belangrijke keuzes maken en dat is niet altijd even makkelijk. Met onze kennis, ervaring en business coaches kunnen wij jou van de nodige informatie voorzien zodat keuzes maken makkelijker wordt. Maak vrijblijvend een afspraak en we plannen een kennismakingsgesprek met 1 van onze teamleden!

Martijn van der Sande, voorzitter.
Toen ik werd benaderd om mee te denken over het opzetten van het StartersLoket was ik direct enthousiast. Ik ben mede-eigenaar van JobMakelaar BV en eigenaar van BrandingConcepts (reclamebureau voor online en offline marketing en conceptontwikkeling) en weet hoe spannend en uitdagend ondernemen is. Ik ben ruim 15 jaar ondernemer en zeker in het begin was het inderdaad best lastig om goed geïnformeerd van start te gaan, veel Googelen, veel verschillende instanties benaderen om marktonderzoek te doen. Nu met Het StartersLoket willen we zoveel mogelijk informatie beschikbaar maken op 1 locatie, verbinden met andere lokale ondernemers en daarnaast, en dat vind ik nog het meest unieke van dit concept: je kunt daadwerkelijk in gesprek met een ervaringsdeskundige of zelfs sparren met een coach die jou eventueel voor een bepaalde periode gaat begeleiden.

Bart Hermanussen, secretaris
Sinds 2000 ben ik financieel adviseur en spreek ik regelmatig mensen die zelfstandig willen gaan werken. Door te helpen bij het opzetten van het Startersloket hoop ik dat iedereen die voor zichzelf wil gaan werken, makkelijker kan beginnen. Hierbij kan ik mijn kennis en kunde gebruiken vanuit de financiële wereld die ik heb opgebouwd via hetadvies.nl. Het mooie aan dit initiatief is dat we in gesprek willen gaan met de starter om zo te kijken hoe we deze starter het beste kunnen helpen.

Nancy Ruwiel, penningmeester
Als 19 jarig meisje runde ik Plaza de Frietkraam aan de Marijkestraat in Mill. In 2008 heb ik met mijn man samen een cafetaria in Uden gekocht die we ruim 10 jaar hebben gehad. Deze hebben we in 2019 verkocht waarna we Eten & Zo aan de Kerkstraat gekocht hebben. Na een flinke verbouwing hebben we Plaza de Frietkraam verhuisd en zijn we aan de Marijkestraat een ambachtelijke ijssalon begonnen. Ik voel me erg betrokken bij het Millse ondernemerschap ben al jaren bestuurslid van OCM. Het Startersloket is voor mij een mooie uitdaging om startende ondernemers op weg te helpen en waar nodig te begeleiden.

René Schipperheijn, sparringpartner
25 jaar actief geweest als ondernemer in de Gemeente Mill en St. Hubert. Contacten tussen ondernemers en overheidsinstanties zijn voor mij altijd heel belangrijk geweest. Op de tweede plaats zijn de sociale contacten in een relatief klein dorp ook van grote betekenis.
Als startende ondernemer krijg je hiermee te maken. Naast mijn voorzitterschap bij het OCM ben ik erg enthousiast over mijn rol binnen Het Startersloket, het biedt de gelegenheid om op een persoonlijke manier kennis te maken en informatie op te halen van het economische klimaat in onze gemeente. Direct contacten leggen met de ondernemers en de gemeente.

Monique Schaap, Bedrijfscontactfunctionaris Gemeente Land van Cuijk

Ben jij klaar voor de start?

Laat je inspireren en vrijblijvend informeren.