Maak kennis met het team!

Als zelfstandig ondernemer moet je belangrijke keuzes maken en dat is niet altijd even makkelijk. Met onze kennis, ervaring en business coaches kunnen wij jou van de nodige informatie voorzien zodat keuzes maken makkelijker wordt. Maak vrijblijvend een afspraak en we plannen een kennismakingsgesprek met 1 van onze teamleden!

Martijn van der Sande, voorzitter.
Toen ik werd benaderd om mee te denken over het opzetten van het StartersLoket was ik direct enthousiast. Ik ben mede-eigenaar van JobMakelaar BV en eigenaar van BrandingConcepts (reclamebureau voor online en offline marketing en conceptontwikkeling) en weet hoe spannend en uitdagend ondernemen is. Ik ben ruim 15 jaar ondernemer en zeker in het begin was het inderdaad best lastig om goed geïnformeerd van start te gaan, veel Googelen, veel verschillende instanties benaderen om marktonderzoek te doen. Nu met Het StartersLoket willen we zoveel mogelijk informatie beschikbaar maken op 1 locatie, verbinden met andere lokale ondernemers en daarnaast, en dat vind ik nog het meest unieke van dit concept: je kunt daadwerkelijk in gesprek met een ervaringsdeskundige of zelfs sparren met een coach die jou eventueel voor een bepaalde periode gaat begeleiden.

Bart Hermanussen, secretaris
Sinds 2000 ben ik financieel adviseur en spreek ik regelmatig mensen die zelfstandig willen gaan werken. Door te helpen bij het opzetten van het Startersloket hoop ik dat iedereen die voor zichzelf wil gaan werken, makkelijker kan beginnen. Hierbij kan ik mijn kennis en kunde gebruiken vanuit de financiële wereld die ik heb opgebouwd via hetadvies.nl. Het mooie aan dit initiatief is dat we in gesprek willen gaan met de starter om zo te kijken hoe we deze starter het beste kunnen helpen.

Ben jij klaar voor de start?

Laat je inspireren en vrijblijvend informeren.